WERKWIJZE
Online advies

Stuur me enkele foto’s van de kamer waar je advies voor wilt hebben. Vermeld daarbij duidelijk je wensen en/of eventuele vragen.

Binnen een week ontvang je een (kort en bondig geschreven) advies onderbouwt met een kleine handmatige schets ter verduidelijking. (dus géén (visuele) tekening op schaal of 3D presentative)

Duur: ± 1 uur

Kosten: € 75,00   (vooraf te betalen)

Kleur- en interieuradvies aan huis: BASIC

Ik kom bij jou/jullie thuis langs om een blikt te werpen op je interieur en je te adviseren met welke veranderingen je je huis leuker, gezelliger of meer tot één geheel kunt maken. Wellicht door een aanpassing in de gordijnen,  vloeren, meubels en/of het veranderen van de kleuren van de wanden.

Na ons bezoek werk ik het advies uit en stuur deze per mail aan je toe.
Je ontvangt hierbij een geschreven advies, maar géén (visuele) tekening op schaal of 3D presentatie

Duur van het bezoek: 1 a 1.5 uur

Kosten: € 250,00*

*Bij besteding v.a. € 750,- aan producten bij ’t Voorhuis, worden de kosten voor het BASIC  interieuradvies op locatie in mindering gebracht.

Kleur- en interieuradvies aan huis: FULL SERVICE

We komen bij jou/jullie thuis langs om jullie wensen te bespreken. Willen jullie (ver)bouwen of wellicht een make-over van jullie bestaande huis? We kijken in het geval van (ver)bouwen graag mee in ontwerp stadium zodat we jullie van de juiste adviezen kunnen voorzien. Denk hierbij aan de keuze van de wand- en plafond afwerking, vloeren, kozijnen, verlichtingsplan etc.

In het geval van een bestaande situatie zonder verbouwing kijken we graag naar je interieur, zodat we je kunnen adviseren met welke veranderingen je je huis leuker, gezelliger of meer tot één geheel kunt maken. Wellicht door een aanpassing in de gordijnen,  vloeren, meubels en/of het veranderen van de kleuren van de wanden.

 

Naar aanleiding van dit vrijblijvende gesprek kunnen we aangeven wat we voor je kunnen betekenen en hoeveel tijd dit in beslag zal nemen.
Je ontvangt dus een offerte op maat.

Na goedkeuring van de offerte gaan we aan de slag. We maken een tekening op schaal met 1 of meerdere indelingsmogelijkheden, een kleurplan, een verlichtingsplan, een stofferingsplan en een meubeladviesoverzicht incl. prijzen. Daarin nemen we natuurlijk mee welke meubels jullie willen behouden.

Bovenstaande wordt door ons aan jullie gepresenteerd en wellicht (indien gewenst) nog iets aangepast, zodat tot realisatie kan worden overgegaan.

Met het realiseren van dit plan helpen wij jullie graag, de meeste producten uit het advies kunnen wij zelf leveren.

Kosten:

Dit is afhankelijk van de grootte van het project en de wensen m.b.t. tot de tekeningen. Een 3D presentative behoort bijv tot de mogelijkheden, maar is wel kostbaarder dan een handvervaardigde tekening. . Vandaar dat we een offerte maken n.a.v. het vrijblijvende gesprek.

Als indicatie kunnen we aangeven dat de kosten variëren tussen  ± € 750 – € 3000

 

Bel of mail mij voor een afspraak !

home